Politika kvaliteta


Kroz tradiciju poslovanja protkana je želja da opravdamo poverenje i očekivanje potrošača, očuvamo njihovo zadovoljstvo i zadržimo lojalnost. Težnja za razvojem i inovacijama usklađena je sa ciljem da na tržište iznesemo prepoznatljive proizvode vrhunskog i poznatog kvaliteta. Kako bismo ostvarili cilj prepoznatljivosti kroz kvalitet i bezbedan proizvod insistira se na odabiru kvalitetne sirovine, uvođenjem inovacija i poboljšanja tehnoloških procesa u proizvodnji i atraktivne ambalaže.

Vizija kojoj smo usmereni predstavljena je u sloganu „Kvalitet koji stvaramo s ljubavlju“ što je osnova uspešnog poslovanja Makovica a.d. dugi niz godina na teritoriji Srbije. Redovnim prilagođavanjem zahtevima tržišta kroz praćenje i poštovanje svih zakona i standarda, neophodnih za stabilnost i prosperitet naše firme Makovica a.d. je tokom svog poslovanja implementirala standarde ISO 22000: 2005, OHSAS 18001:2007 kao i HACCP sistem bezbednosti hrane u cilju stalnog praćenja i preispitivanja posovnih procesa, kako bi se obezbedilo konstatno napredovanje i širenje firme.

Za prosperitet jedne firme je od bitnog značaja ekonomična upotreba raspoloživih resursa, konstantna ulaganja u infrastrukturu u rashadne i toplotne sisteme kao i druge vrste sistema koje će vremenom doneti uštede i povećati zaštitu životne sredine, novu tehnološku opremu za olakšani rad zaposenih.

slobodan sekulic makovica

Takođe, fokusirani smo i na motivisane zadovoljne saradnike upoznavanjem svojih radnih odnosa njihovom redovnom edukacijom, zaštitom i bezbednošću na radu, boljim uslovima rada. Očuvanje životne sredine sprovodi se raznim aktivnostima, poštovanje zakona i pravilnika.

U komunikaciji i poslovanju sa našim dobavljačima i strateškim partnerima težimo da ostvarimo stabilan partnerski odnos kako bi se ostvario krajnji cilj, a to je kvalitetan i bezbedan proizvod na tržištu. Sa jasnom vizijom I dobrom strategijom nastojaćemo da u narednim godinama obezbedimo dalju progresiju i ostanemo među većim kompanijama u mlinsko - pekarskoj industriji.

Generalni direktor Sobodan Sekulić