VESTI

Zapisnik sa redovne skupstine akcionara

Kliknite na dokument....

 

OBAVEŠTENJE

 
Kliknite na dokument...
 
 
 

KOLAČI SLATKI

Vanilice

 

 

Vanilice je gotov pečeni proizvod koji ne zahteva nijednu operaciju pre konzumacije prilikom prodaje. Proizvod je pravilnog okruglog oblikabledo žute boje svojstven vrsti , veličine prečnika 3 cm. Fil od džema je odgovarajuće boje , homogen i ravnomerno raspoređen u proizvodu. Miris i ukus prijatan, sladak i aromatičan , koji potiče od brašna T-500 i margarina. Topivost izražena.

 

Štrudla sa makom 200 gr

 

 

Štrudla sa makom je proizvod koji po pravilniku o kvalitetu žita , mlinskih i pekarskih proizvoda , testenina i brzo srznutih testa ( Sl. List br. 52/95 i Sl. List SCG br. 56/2003. – dr. Pravinlik i 4/2004. dr. Pravilnik ). Štrudla sa makom je duguljastog oblika pravilno formiranog , težine 200 gr. Gotov pečeni proizvod koji ne zahteva nijednu operaciju pre konzumacije prilikom prodaje., Proizvod je lepe rumene boje bez mirisa , sjajna kora, ujednačena. Na preseku se jano vidi oblik rolata koji dolazi do izražaja i koji su karakteristični za štrudlu sa makom , fina porozna struktura, dovoljna količina fila. Fil sa makom je odgovarajuće boje, ravnomerno raspoređen u proizvodu. Miris je tipičan, ukus tipičan , prijatan, aromatičnost izražena od fila maka. Topivost svojstvena ovoj vrsti proizvoda.

 

Štrudla sa makom 400 gr

 

 

Štrudla sa makom je proizvod koji po pravilniku o kvalitetu žita , mlinskih i pekarskih proizvoda , testenina i brzo srznutih testa ( Sl. List br. 52/95 i Sl. List SCG br. 56/2003. – dr. Pravinlik i 4/2004. dr. Pravilnik ). Štrudla sa makom je duguljastog oblika pravilno formiranog , težine 400 gr. Gotov pečeni proizvod koji ne zahteva nijednu operaciju pre konzumacije prilikom prodaje., Proizvod je lepe rumene boje bez mirisa , sjajna kora, ujednačena. Na preseku se jano vidi oblik rolata koji dolazi do izražaja i koji su karakteristični za štrudlu sa makom , fina porozna struktura, dovoljna količina fila. Fil sa makom je odgovarajuće boje, ravnomerno raspoređen u proizvodu. Miris je tipičan, ukus tipičan , prijatan, aromatičnost izražena od fila maka. Topivost svojstvena ovoj vrsti proizvoda.