VESTI

Zapisnik sa redovne skupstine akcionara

Kliknite na dokument....

 

OBAVEŠTENJE

 
Kliknite na dokument...
 
 
 

HLEB SPECIJALNI

Pleteni hleb

 

 

Proizvod je pravilnog – lepog oblika upleten u „ kiku “ , sjajne rumeme boje kore. Kora lepo pečena, hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena i porozna, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli u sredini, sredina je elastična, dobro ispečena, ukus kore i sredine je prijatan, svojstven na brašno i susam.

 

 

Hleb Kosmaj

 

Proizvod je dobro narastao,izraženog volumena. Oblik hleba pravilan, svojstven datoj vrsti, svetlo rumena boja kore. Dovoljno pečen, kora hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena , sredina je povezana sa korom bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli, sredina je elastična, dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama. Miris sredine i kore hleba je prijatan, svojstven brašnu tip 500. Ukus je prijatan i svojstven.

BAGET

 

 

Proizvod je pravilnog i izduženog oblika sa zaobljenim krajevima, svojstvenog vrsti i sjajne rumene kore. Kora lepo pečena, hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena. Boja sredine hleba je ujednačena, sredina je povezana sa korom bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je elastična, dobro ispečena i povezana sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm . Miris kore i sredine je svojstven , svojstven brašnu T – 500. Ukus prijatan i svojstven.

Tamni hleb sa susamom

 

Proizvod je pravilnog oblika , svojstvenog vrsti ,tamnosmeđa kora, posuta susamom, kora mekana, ujednačena, lepo pečena. Boja sredine hleba tamnosmeđa, ujednačena, povezana sa korom, bez vodenastih i slaninastih slojeva , bez grudvica brašna i soli . Sredina je dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama . Miris kore i sredine hleba je prijatan i svojstven. Ukus prijatan i svojstven ovoj vrsti hleba. Gotov proizvod se karakteriše produženom svežinom.

Integralni hleb

 

 

Proizvod je pravilnog oblika , veknice svojstvene vrsti ,svetlosmeđa boja kore . Boja sredine hleba je ujednačena, sredina povezana sa korom, bez vodenastih i slaninastih slojeva , bez grudvica brašna i soli . Sredina je dobro ispečena i povezana sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm.. Miris kore i sredine hleba je prijatan i svojstven integralnom brašnu. Ukus prijatan i svojstven.

Extra tamni hleb

 

Proizvod je kalupskog oblika sa naraslom , zaobljenom gornjom površinom i zasečen je bočnim stranicama. Tamno rumene boje kore . Kora lepo pečena , mestimično pokrivena posipom semenki lana , suncokreta i ovsenih pahuljica. Boja sredine hleba tamno smeđa , bez vodenastih i slaninastih slojeva , bez grudvica brašna i soli . Miris kore i sredine prijatan i svojstven smeši raznolikim semenkama. Ukus prijatan i svojstven. Što mu daju sastojci smeše. Proizvod se odlikuje povećanim i nutritivnim vrednostima. Hleb se karakteriše produženom svežinom.

Fitberry

 

Proizvod je pravilnog oblika , svojstvenog vrsti ,tamnosmeđa kora na kojoj su utisnute semenke suncokreta. Kora lepo pečena, hrskava. Boja sredine hleba tamnosmeđa, svojstvena vrsti, ujednačena sredina povezana sa korom bez vodenastih i slaninastih slojeva brašna i soli: sredina je dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore u dužini većoj od 30 mm . Miris kore i sredine prijatan i svojstven, ukus prijatan i svojstven sastojcima proizvoda.

Pogača cvet

 

Ovaj proizvod je u obliku cveta sastavljen od sedam manjih i jednakih loptica. Sjajne rumene kore uočljivih udubljenja pri spajanju manjih loptica. Kora je lepo pečena, hrskava, debljine od 2 do 3 mm . Boja sredine loptica ujednačena, sredina loptice je povezana sa korom bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli, sredina je elastična, dobro ispečena i porozna , nema odvojene kore. Miris kore i sredine je prijatan i svojstven brašnu tip 500. Ukus je prijatan i svojstven.

Pogača cvet sa susamom

 

Ovaj proizvod je u obliku cveta sastavljen od sedam manjih i jednakih loptica. Sjajne rumene kore uočljivih udubljenja pri spajanju manjih loptica. Kora je lepo pečena, hrskava, debljine od 2 do 3 mm . Boja sredine loptica ujednačena, sredina loptice je povezana sa korom bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli, sredina je elastična, dobro ispečena i porozna , nema odvojene kore. Miris kore i sredine je prijatan i svojstven brašnu tip 500. Ukus je prijatan i svojstven.

Pogača sunce

 

Proizvod je pravilnog oblika, svojstvenog vrsti , sjajne rumene kore posute susamom, gornja kora vidno obeležena pritiskom plastične modlice, oblik " sunca" . Kora lepo pečena, hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena, sredina povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica , brašna i soli . Sredina je elastična , dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama. Miris kore sredine i  hleba prijatan i svojstven. Ukus prijatan i svojstven.

Ražani mešani hleb

 

 

Proizvod je pravilnog oblika veknice, svojstvenog vrsti , karakteristična smeđa boja kore, izrazito mekana. Boja sredine hleba tamnosmeđa ,ujednačena, povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva. Sredina hleba lepo pečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore od sredine. Miris kore i sredine hleba je preijatan, svojstven mirisu ražanog integralnog brašna. Ukus je prijatan i svojstven ražanom brašnu. Proizvod se odlikuje povećanim nutritivnim vrednostima zbog visokog nadražaja integralnih žitarica.

Dijet hleb

 

 

Proizvod je pravilnog oblika , svojstvene vrsti ,svetlorumene kore . Kora lepo pečena , mekana bez hrskavosti. Po kori i sredini hleba se prepoznaju mekinje. Sredina je povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je elastična i dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama. Miris kore i sredine kore prijatan, ukus prijatan i svojstven brašnu i mekinjama.

Tost hleb

 

Tost hleb je proizvod dobijen mešenjem, fermentacijom, oblikovanjem i pečenjem testa umešanog od osnovnih sirovina uz dodatak biljne masti, šećera i mleka u prahu radi poboljšanja fizičkih i senzornih osobina i trajnosti. Proizvod je kalupskog oblika  - gornja površina više ispupčena ,a  bočne strane hleba ravne – usečene. Gornja kora hleba sjajna, rumena, svojstvena vrsti brašna, hrskava i ima debljinu do 3 mm. Bočne strane hleba su sa manje izraženom korom , mekane bez hrskavosti. Boja sredine hleba je ujednačena, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine hleba i kore je prijatan, svojstven. Ukus je prijatan i svojstven. Proizvod ima belančevinsku , mineralnu i vitaminsku vrednost po svom sadržaju.

Somun

 

 

"Somun" je proizvod spljoštenog malo nepravilnog oblika , neravne gornje površine kore bez izraženog sjaja, bledunjave kore bez hrskavosti sa izraženom mekom sredinom manje elastičnom u odnosu na druge vrste hleba. Boja sredine hleba je ujednačena. Miris kore i sredine hleba je prijatan, svojstven brašnu tip - 500. Ukus je prijatan i svojstven. Proizvod se ne obeležava nikakvim  narezivanjem.

Slavski kolač sa krunom

 

 

Proizvod je pravilnog oblika svojstven datoj vrsti . Sjajne rumene kore, kora lepo pečena, hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena, sredina je povezana sa korom, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je elastična, dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljunama . Kolač se sastoji iz dva dela: donji deo je u obliku pogače a gornji deo u obliku krune i ukrašen kvasnim testom.Miris kore i sredine hleba je prijatan, svojstven brašnu T-500. Ukus prijatan i svojstven.

Svadbarska pogača

 

 

Proizvod je pravilnog kalupskog oblika svojstvenog vrsti. Sjajne rumene kore. Kora lepo pečena, hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena, sredina je povezana sa korom, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je elastična, dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljunama. Nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris kore i sredine hleba je prijatan, svojstven brašnu T-500. Ukus prijatan i svojstven.

Slavski kolač

 

 

Proizvod je pravilnog kalupskog oblika svojstvenog vrsti. Sjajne rumene kore. Kora lepo pečena, hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena, sredina je povezana sa korom, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je elastična, dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljunama. Nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris kore i sredine hleba je prijatan, svojstven brašnu T-500. Ukus prijatan i svojstven.

Ražani tost

 

Ražani tost hleb je proizvod dobijen mešenjem, fermentacijom, oblikovanjem i pečenjem testa umešanog od osnovnih sirovina uz dodatak biljne masti, šećera i mleka u prahu radi poboljšanja fizičkih i senzornih osobina i trajnosti. Proizvod je kalupskog oblika  - gornja površina više ispupčena ,a  bočne strane hleba ravne – usečene. Gornja kora hleba sjajna, rumena, svojstvena vrsti brašna, hrskava i ima debljinu do 3 mm. Bočne strane hleba su sa manje izraženom korom , mekane bez hrskavosti. Boja sredine hleba je ujednačena, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine hleba i kore je prijatan, svojstven. Ukus je prijatan i svojstven. Proizvod ima belančevinsku , mineralnu i vitaminsku vrednost po svom sadržaju.

Integralni tost

 

Integralni tost hleb je proizvod dobijen mešenjem, fermentacijom, oblikovanjem i pečenjem testa umešanog od osnovnih sirovina uz dodatak biljne masti, šećera i mleka u prahu radi poboljšanja fizičkih i senzornih osobina i trajnosti. Proizvod je kalupskog oblika  - gornja površina više ispupčena ,a  bočne strane hleba ravne – usečene. Gornja kora hleba sjajna, rumena, svojstvena vrsti brašna, hrskava i ima debljinu do 3 mm. Bočne strane hleba su sa manje izraženom korom , mekane bez hrskavosti. Boja sredine hleba je ujednačena, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine hleba i kore je prijatan, svojstven. Ukus je prijatan i svojstven. Proizvod ima belančevinsku , mineralnu i vitaminsku vrednost po svom sadržaju.

Ekstra crna pogača cvet

 

Proizvod je kalupskog oblika sa naraslom , zaobljenom gornjom površinom i zasečen je bočnim stranicama. Tamno rumene boje kore . Kora lepo pečena , mestimično pokrivena posipom semenki lana , suncokreta i ovsenih pahuljica. Boja sredine hleba tamno smeđa , bez vodenastih i slaninastih slojeva , bez grudvica brašna i soli . Miris kore i sredine prijatan i svojstven smeši raznolikim semenkama. Ukus prijatan i svojstven. Što mu daju sastojci smeše. Proizvod se odlikuje povećanim i nutritivnim vrednostima. Hleb se karakteriše produženom svežinom.

Kukuruzni hleb

 

 

Proizvod je pravilnog oblika, svojstvenog vrsti , sjajne rumene kore, . Kora lepo pečena, hrskava. Gornja kora lepo pečena , hrskava, posuta kukuruznim posipom.Boja sredine hleba je ujednačena, sredina povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica , brašna i soli . Sredina je elastična , dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama. Miris kore sredine i  hleba prijatan i svojstven. Ukus prijatan i svojstven.

 

Dvopek

 

Dvopek je proizvod dobijen mešenjem, fermentacijom, oblikovanjem i pečenjem testa umešanog od osnovnih sirovina uz dodatak biljne masti, šećera i mleka u prahu radi poboljšanja fizičkih i senzornih osobina i trajnosti. Proizvod je kalupskog oblika  - gornja površina više ispupčena ,a  bočne strane hleba ravne – usečene. Gornja kora dvopeka sjajna, rumena, svojstvena vrsti brašna, hrskava i ima debljinu do 3 mm. Bočne strane dvopeka su sa manje izraženom korom , mekane bez hrskavosti. Boja sredine dvopeka je ujednačena, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine dvopeka i kore je prijatan, svojstven. Ukus je prijatan i svojstven. Proizvod ima belančevinsku , mineralnu i vitaminsku vrednost po svom sadržaju.

Bavarski hleb

 

 

Proizvod je pravilnog oblika, svojstvenog vrsti , sjajne rumene kore, . Kora lepo pečena, hrskava. Gornja kora lepo pečena , hrskava, posuta brašnom.Boja sredine hleba je ujednačena, sredina povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica , brašna i soli . Sredina je elastična , dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama. Miris kore sredine i  hleba prijatan i svojstven. Ukus prijatan i svojstven.

Ražani dvopek

 

Ražani dvopek je proizvod dobijen mešenjem, fermentacijom, oblikovanjem i pečenjem testa umešanog od osnovnih sirovina uz dodatak biljne masti, šećera i mleka u prahu radi poboljšanja fizičkih i senzornih osobina i trajnosti. Proizvod je kalupskog oblika  - gornja površina više ispupčena ,a  bočne strane hleba ravne – usečene. Gornja kora Ražanog dvopeka sjajna, rumena, svojstvena vrsti brašna, hrskava i ima debljinu do 3 mm. Bočne strane dvopeka su sa manje izraženom korom , mekane bez hrskavosti. Boja sredine dvopeka je ujednačena, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine dvopeka i kore je prijatan, svojstven. Ukus je prijatan i svojstven. Proizvod ima belančevinsku , mineralnu i vitaminsku vrednost po svom sadržaju.

Integralni dvopek

 

Integralni dvopek je proizvod dobijen mešenjem, fermentacijom, oblikovanjem i pečenjem testa umešanog od osnovnih sirovina uz dodatak biljne masti, šećera i mleka u prahu radi poboljšanja fizičkih i senzornih osobina i trajnosti. Proizvod je kalupskog oblika  - gornja površina više ispupčena ,a  bočne strane hleba ravne – usečene. Gornja kora integralnog dvopeka sjajna, rumena, svojstvena vrsti brašna, hrskava i ima debljinu do 3 mm. Bočne strane dvopeka su sa manje izraženom korom , mekane bez hrskavosti. Boja sredine dvopeka je ujednačena, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine dvopeka i kore je prijatan, svojstven. Ukus je prijatan i svojstven. Proizvod ima belančevinsku , mineralnu i vitaminsku vrednost po svom sadržaju.

Dijet dvopek

 

Dijet dvopek je proizvod dobijen mešenjem, fermentacijom, oblikovanjem i pečenjem testa umešanog od osnovnih sirovina uz dodatak biljne masti, šećera i mleka u prahu radi poboljšanja fizičkih i senzornih osobina i trajnosti. Proizvod je kalupskog oblika  - gornja površina više ispupčena ,a  bočne strane hleba ravne – usečene. Gornja kora dijet dvopeka sjajna, rumena, svojstvena vrsti brašna, hrskava i ima debljinu do 3 mm. Bočne strane dvopeka su sa manje izraženom korom , mekane bez hrskavosti. Boja sredine dvopeka je ujednačena, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine dvopeka i kore je prijatan, svojstven. Ukus je prijatan i svojstven. Proizvod ima belančevinsku , mineralnu i vitaminsku vrednost po svom sadržaju.

Tamni tost

 

Crni tost hleb je proizvod dobijen mešenjem, fermentacijom, oblikovanjem i pečenjem testa umešanog od osnovnih sirovina uz dodatak biljne masti, šećera i mleka u prahu radi poboljšanja fizičkih i senzornih osobina i trajnosti. Proizvod je kalupskog oblika  - gornja površina više ispupčena ,a  bočne strane hleba ravne – usečene. Gornja kora hleba sjajna, rumena, svojstvena vrsti brašna, hrskava i ima debljinu do 3 mm. Bočne strane hleba su sa manje izraženom korom , mekane bez hrskavosti. Boja sredine hleba je ujednačena, bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica brašna i soli. Sredina je porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine hleba i kore je prijatan, svojstven. Ukus je prijatan i svojstven. Proizvod ima belančevinsku , mineralnu i vitaminsku vrednost po svom sadržaju.

Porodični hleb

 

Proizvod je pravilnog oblika svojstvenog vrsti , sjajne rumene kore. Kora lepo pečena , hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena , sredina je povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva , bez grudvica brašna i soli. Sredina je elastična , dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine hleba i kore prijatan, svojstven brašnu T-500. Ukus prijatan i svojstven. Obeležavanje se vrši četvorostrukim  narezivanjem.