VESTI

Zapisnik sa redovne skupstine akcionara

Kliknite na dokument....

 

OBAVEŠTENJE

 
Kliknite na dokument...
 
 
 

NOVI PROIZVODI

 

Beli hleb T-500 sa susamom

 

 

Proizvod je pravilnog oblika svojstvenog vrsti , sjajne rumene  kore. Gornja kora sa susamom lepo pečena,hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena , sredina je povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva , bez grudvica brašna i soli.
Sredina je elastična , dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine hleba i kore prijatan, svojstven hlebu sa susamom. Ukus prijatan i svojstven hlebu sa susamom.

 

 

Porodični hleb

 

 

Proizvod je pravilnog oblika svojstvenog vrsti , sjajne rumene kore. Kora lepo pečena , hrskava. Boja sredine hleba je ujednačena , sredina je povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva , bez grudvica brašna i soli.
Sredina je elastična , dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama i nema odvojene kore na dužini većoj od 30 mm. Miris sredine hleba i kore prijatan, svojstven brašnu T-500. Ukus prijatan i svojstven. Obeležavanje se vrši četvorostrukim  narezivanjem.

 

Bavarski hleb

 

 

Proizvod je pravilnog oblika, svojstvenog vrsti , sjajne rumene kore, . Kora lepo pečena, hrskava. Gornja kora lepo pečena , hrskava, posuta brašnom.Boja sredine hleba je ujednačena, sredina povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica , brašna i soli . Sredina je elastična , dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama. Miris kore sredine i  hleba prijatan i svojstven. Ukus prijatan i svojstven.

 

Kukuruzni hleb

 

 

Proizvod je pravilnog oblika, svojstvenog vrsti , sjajne rumene kore, . Kora lepo pečena, hrskava. Gornja kora lepo pečena , hrskava, posuta kukuruznim posipom.Boja sredine hleba je ujednačena, sredina povezana sa korom , bez vodenastih i slaninastih slojeva, bez grudvica , brašna i soli . Sredina je elastična , dobro ispečena i porozna sa odgovarajućim šupljinama. Miris kore sredine i  hleba prijatan i svojstven. Ukus prijatan i svojstven.